Miért jó, ha van honlapod?

A mai világban elengedhetetlen az online jelenlét. A weboldal az online kommunikáció egyik központi eleme. Nem csak közvetlen kapcsolatot alakíthatsz ki leendõ vásárlóiddal és ügyfeleiddel, hanem arra is lehetõséged van, hogy bemutasd cégedet, termékeidet, munkádat.

Az egyik legjobb benne, hogy bárhol, bármikor, akár mobiltelefonról is ellenõrizheted az adminisztrációs felületeket, a vevõid érdeklõdéseit, és válaszolhatsz nekik, így a közvetlen kapcsolatteremtés mellett a folyamatos kapcsolattartás is könnyedén megoldható. Ügyfeleid pedig kényelmesen foglalhatnak idõpontot vagy kérdezhetnek, hiszen tudják, hogy valóban figyelsz rájuk. Ez pedig mindenképp azt mutatja, hogy komolyan gondolod a technikai fejlesztéseket.

Megéri ez neked? Igen, mert az online világban ez az elsõ hely, ahol találkoznak veled. Éppen ezért fontos, hogy ne "legyen már valami" alapon csináld meg, mert akkor valóban kidobott pénz lesz.

Hogy dolgozunk?

Ha úgy döntesz, velünk készítteted el honlapodat, az első lépés, hogy szerződésbe foglaljuk az árajánlatban foglaltakat vagy a megbeszélésen elhangzottakat.

Egy megbeszélésre mindenképpen szükség lesz, hiszen ennek során dolgozzuk ki a rendszertervet. Ne ijedj meg, ez tulajdonképpen csak annyit jelent, hogy megbeszéljük és leírjuk, mit szeretnél elérni a honlapoddal, milyen lehetőségeket biztosítanál az ügyfeleidnek, hogyan képzelted el az oldal felépítését, meghatározzuk a menüpontokat, és részletesen leírjuk, hogy mi hogyan fog működni az oldaladon.
Ezután megkérünk, hogy kezdj neki a képek összegyűjtésének, szövegek megírásának, hogy mire elkészül az oldalad, meglegyen a tartalom, és feltölthessük. Ez nem kis feladat, de minden segítséget megadunk hozzá: támpontokat, javaslatokat, ötleteket, de fontos, hogy te válogasd ki a képeket, és te írd meg a szövegeket, így fogja igazán tükrözni azt, amit képviselsz.

A következő lépés a weboldalkészítés egyik legfontosabb pontja a grafikai tervezés, amikor veled egyeztetve megvalósítjuk a látvánnyal kapcsolatos elképzeléseidet.

Ha megvan a végleges design, a tervek alapján elkészítjük a weboldaladat, majd feltöltjük a tartalmat és a képeket.
Ha ez is megtörtént, tesztelni kezdjük, hogy minden úgy működjön, ahogy kell. Ezután jön az átadásnak nevezett fázis, amikor élesítjük, vagyis a nagyközönség számára is elérhetővé tesszük a honlapodat. Ezen felül természetesen megtanítjuk neked, hogyan kezeld az oldaladat, hogy az egyszerűbb változtatásokat vagy új szövegek, képek, termékek, stb. feltöltését te is meg tudd csinálni.

Mondhatnánk, hogy ezzel el is búcsúzunk egymástól, de ahhoz, hogy minden rendben működjön, folyamatos ellenőrzés és karbantartás kell. Ennek van olyan része, amit te magad is el tudsz végezni, a többit megcsináljuk mi.

Keress minket bátran!